Tohatsu

Cilj nam je pružiti vrhunsko iskustvo plovidbe pružanjem vanbrodskih motora koji su jednostavni za uporabu uz izvrsnu kvalitetu.

Tohatsu

Tohatsu vanbrodski motori

Brod je dobri duh u moru, rijeci i jezeru. Brodovi uranjaju u prirodu i plove do nezaboravnih iskustava. Vanbrodski motor čini da sve to bude i moguće. On osigurava sve performanse, sigurnost i krajnju jednostavnost pri korištenja. Zato se nikada ne prestajemo pitati kako da to što bolje izvedemo, još od 1922. godine kada je inženjer aviona Masuzo Takata utemeljio Tohatsu. Tohatsu inovacije učinile su valove koji mijenjaju svijet.

Tohatsu vanbrodski motori su izgrađeni s našom jedinstvenom tehnologijom izravnog ubrizgavanja, koja je revolucionarna u ekološkoj izvedbi. Uvijek smo u potrazi za izvanbrodskim motorima koji su što trajniji. Nastojimo pružiti što profinjeniji i poticajniji doživljaj plovidbe.

BLAST

BLAST® SUSTAV - Poboljšava ubrzanje pri malim brzinama

Povećani niskotemperaturni okretni moment ili BLAST poboljšava ubrzanje pri malim brzinama. Brzo pomicanje regulatora prigušne zaklopke aktivira sustav BLAST®, što brzo pridonosi krivulji paljenja.

* BLAST® je registrirani zaštitni znak tvrtke Honda Motor Co., Ltd.

SIMPLIQ™ TECHNOLOGY

ECOMO

ECOMO®

ECOmo® povećava učinkovitost goriva dopuštajući rad na smjesi zraka / goriva. Pri brzini krstarenja, ovaj motor radi do 30% manje goriva od ostalih u svojoj klasi.

*ECOmo® je registrirani zaštitni znak tvrtke Honda Motor Co., Ltd.
*Na temelju EPA specifične potrošnje goriva.

kontrola_brzine

3-Step Trolling Speed Control - samo za TLDI modele

Trolling Speed ​​Control se može podesiti na bilo koji od tri okretaja, 700, 800 ili 900, podešavanjem na prekidaču. Ova značajka omogućuje vam odabir idealne brzine trolliranja za manevriranje tijekom raznih struja na vodi i pri vjetrovitim uvjetima.